Renovera badrum Nyköping

Experter på badrum | 0155-60 61 50

Renovera badrum

Renovera badrum – en bra investering

Bor du bostadsrätt? Du har du mycket att vinna på att genomföra en badrumsrenovering! Detta gäller när du just har flyttat in eller om du planerar att sälja lägenheten.

Har du köpt en lägenhet där badrummet behöver renoveras så var priset kanske lägre än liknande ”objekt” i närheten? Ett slitet badrum förknippas med fukt, dålig lukt, kanske till och med mögel och allmän ofräschhet. Låt oss renovera ditt badrum – det kan ge dig mångdubbelt tillbaka den dag du säljer lägenheten?

Inget tillstånd behövs vanligen

När du ska renovera ett badrum i en bostadsrätt så behöver du vanligtvis inget tillstånd. Men det är alltid bäst att kontrollera med styrelsen vad som gäller. Dessutom är det i många fall möjligt att få bidrag för en renovering, då många BRF:er prioriterar detta.

Det är mycket viktigt att alla arbeten i ett badrum utförs på ett fackmannamässigt sätt. Det är direkt dumdristigt att ge sig på det själv utan att ha någon egen professionell erfarenhet. Den stora kostnaden när ett badrum ska renoveras är arbetet och det är ingen tillfällighet. Rörmokare, snickare, plattsättare, elektriker – det är många kompetenser som ska till för att ett badrum ska renoveras. Dessutom ska allt koordineras så att det flyter på bra.

OBS!Glöm inte ROT-avdraget, som berättigar till ett avdrag på upp till 30 procent på arbetskostnaden. Men detta gäller förstås bara privatpersoner. 

Viktigt att kunna visa att allt är korrekt gjort

Om det uppstår en skada i ditt nya badrum är det viktigt att kunna påvisa att badrummet renoverats på ett korrekt sätt. Har hantverkaren fuskat eller använt material som inte är avsett för badrum så kommer du inte att få ut en krona på försäkringen. Anlita oss för att renovera ditt badrum så kommer du att slippa stå för alla saneringskostnader själv. Vi kommer att göra samtliga arbetsmoment på ett korrekt sätt.

plattsättning nyköping

 

Experter på badrumsrenoveringar i Nyköping